Florida Water Werking en Gebruik

Wat informatie over de werking en gebruik van Florida Water.

Geschikt voor in bad

Je kunt Florida Water kopen voor in het badwater. Een heel klein scheutje of een paar druppels zijn genoeg om jezelf en je chakra's energetisch te reinigen.

Geschikt voor reiniging van huis en stenen
Florida Water is ook geschikt om edelstenen mee te reinigen of bij schoonmaakwerkzaamheden in en om het huis, doe enkel een scheutje in het zeepwater.

Geschikt voor reinigingsrituelen

Ook kun je Florida Water kopen voor gebruik bij veel (reinigings)rituelen. Het wordt ook gebruikt bij initiaties van de Zuid Amerikaanse Munay-Ki stammen.

Florida Water is een speciale soort krachtig water uit Noord- en Zuid-Amerika. Het wordt gemaakt door lokale vruchten en energetische kruiden toe te voegen aan water met alcohol, waardoor de potentie behouden wordt. De naam "Florida Water" komt van de verbinding van dit water met de Fontein van de Eeuwige Jeugd. Deze legendarische waterbron zou in de Nieuwe Wereld ergens in Florida gelegen hebben.

Als gereedschap wordt Florida Water vaak gebruikt door stammen, zoals de Q'ero Paqo's uit Peru en de Munay-Ki. Voordat ze met een sessie of workshop beginnen, gebruiken zij het water om het lichaam energetisch te reinigen. Ook kan men er ruimtes mee reinigen en de aanwezige energie harmoniseren. In het dagelijks leven kan het zelfs als parfum gedragen worden, waardoor je de kracht (en de prettige geur) met je mee kan nemen. Het wordt gebruikt door het in een flesje met een verstuiver te schenken, waarna u het door de lucht kunt verspreiden om hem te zuiveren. Om uw aura te reinigen moet u het boven uw kruin vernevelen, en kunt u het vervolgens ook voorzichtig en lichtjes over de armen en handpalmen verspreiden. In bad heeft het ook een extra effect op de chakra's, en boven uw bed kan het verneveld worden om bescherming te bieden tegen nare dromen.

Dit Florida Water komt uit Peru