palo santo

het heilige hout wat door de Zuid-Amerikaanse medicijnmannen en sjamanen wordt gebruikt…

Palo Santo | Heilig Hout

Palo Santo ook wel Heilig Hout genoemd is een houtsoort die al eeuwen gebruikt wordt door medicijnmannen en sjamanen in Zuid-Amerikaanse landen bij met name rituelen.

Tegenwoordig wordt de Palo Santo | Heilig Hout veelal gebruikt om ruimtes en voorwerpen energetisch te reinigen, net zoals bijvoorbeeld de witte salie doet.

palo santo | heilig hout

Voor veel mensen heeft Witte Salie een te indringende geur en kiest men steeds vaker voor Palo Santo Hout | Heilig Hout. Palo Santo heeft een zachte, zoete en warme geur en werkt volgens de gebruikers minstens zo goed als witte salie, maar dat is heel persoonlijk.

Ons palo santo | Heilig Hout assortiment:


13501004
Verzending: ma-za voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Bestel
!
!
!
!
!
!
palo santo boom

Palo Santo is ook bekend onder de naam Heilig Hout wat de Spaanse naam is voor de Bursera Graveolens zoals de boom officieel heet. De Heilig Hout boom groeit in de Zuid-Amerikaanse Gran Chaco regio (noord-Argentinië, Paraguay, Bolivia en de Braziliaanse Mato Grosso).

palo santo heilig hout

De Palo Santo die wij verkopen komt uit het Andes gebied en wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur en volgens de Fair Trade uitgangspunten. De takken die gebruikt worden zijn op een natuurlijke wijze van de Palo Santo / Heilig Hout boom gevallen. Het hout rijpt vervolgens 4-10 jaar voordat de magische geur vrijkomt en het verwerkt wordt voor gebruik.

Palo Santo is...

Palo Santo is een bijzondere en magische houtsoort uit het Andesgebied. Bij ons gebruiken we het vooral als wierook. Maar de sjamanen en medicijnmannen weten dat het hout, naast een heerlijke geur, ook een helende werking heeft. In Zuid-Amerika wordt Palo Santo of het Heilige Hout al heel lang gebruikt.

Palo Santo reinigt...

Palo Santo reinigt de omgeving van:

- negatieve invloeden
- negatieve gevoelens
- negatieve geuren

Palo Santo ook gebruikt...

  • als amulet of talisman door een klein stukje hout bij je te  dragen
  • bij nachtmerries, een (niet scherp/te klein!) stukje in de hand, op het nachtkastje of in de directe omgeving van het bed is vaak al voldoende
  • om insecten te verdrijven
  • bij agressief gedrag van (huis)dieren, dit kan direct verminderen wanneer je ze een stukje hout onder de neus houdt (voorzichtigheid is natuurlijk geboden).