Abalone Schelp Kopen?

Abalone Schelp bestellen / kopen: ma-za voor 17.00 uur, dezelfde dag verstuurd.

De mooiste abalone schelpen voor het branden van witte salie, voor bij het smudgen of om edelstenen mee te reinigen uit voorraad vanuit onze winkel leverbaar.

Lees Meer...

PH 17999
Verzending: ma-za voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Bestel
!

Let op! Bij het branden van witte salie in de abalone schelp wordt deze warm. Pas dus goed op met het vasthouden en/of waar je de abalone schelp neerlegt tijdens het branden van de witte salie of smudgen.

Abalone schelp oorsprong

In de Abalone Schelp leeft een middelgrote tot zeer grote zeeslak. Deze zeeslak (zee-oor genoemd) groeit langzaam en kan oud worden. De schelpen hebben een lage, open,  structuur en aan de rand van de schelp zitten minimaal vijf luchtgaten. Deze gaten zijn nodig voor een gelijkmatige toevoer van zuurstofrijk water en de uitstoot van overbodige afvalstoffen.

Enkele eigenschappen Abalone schelp

"De Abalone schelp beschikt over de zuiverende energie van de zee en wordt in de astrologie gelinkt met het element water."

"De Abalone schelp worden ook vaak gebruikt tijdens een meditatie, omdat dit goed is voor de intu├»tie, de spirituele en de psychologische ontwikkeling. Brand een kaars in de abalone schelp en dit kan nieuwe inzichten geven en rust brengen."