Sweetgrass Kopen?

Sweetgras bestellen / kopen: ma-za voor 17.00 uur, dezelfde dag verstuurd.

Mooie gedroogde sweetgrass vlecht voor na gebruik witte salie.

Lees Meer...
7106625115532
Verzending: ma-za voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Bestel
!
sweetgrass branden

Gebruik Sweetgrass Vlecht.

De vlecht wordt aan 1 kant aangestoken, waarna je de vlam uitblaast en ermee rondloopt in de ruimte. Hiermee wordt de positieve energie door de gehele ruimte verspreid. Als je klaar bent dan kunt u de Sweetgrass vlecht doven in wat zand, of met een schaar vlak achter het smeulende eind afknippen boven bijvoorbeeld een schaaltje.


Pas op voor vonken die kunnen vrijkomen! Bij het branden van sweetgrass dien je er goed op te letten dat er geen vonken op kleding, objecten of in de ruimte komen of achter blijven.

Tijdens het branden van de Sweetgrass vlecht dien je voor goede ventilatie te zorgen zodat de rook niet blijft hangen en wordt ingeademd.

Sweetgrass, ook wel Holy Grass of het Haar van Moeder Aarde, groeit in moerassen die in de buurt van sommige gebergtes voorkomen, waar het wordt geplukt en gedroogd. Bij het drogingsproces wordt de geur zo goed mogelijk behouden, zodat de grassen hun natuurlijke welriekende en positieve eigenschappen behouden. Het wordt gevlochten omdat het staat voor het Haar van Moeder Aarde, waarna het door de Indianen werd gebruikt in gebeden, zuiveringsrituelen en om positieve energie te kunnen hanteren. Hiernaast werd het gras ook wel gebruikt als smaakstof en zelfs om thee van te brouwen. Zowel de prettige zoete geur als de goede energetische kwaliteit stonden hierbij centraal.