Witte Salie Kopen

Witte Salie kopen, in groot en kleine verpakking. Topkwaliteit en snelle verzending vanuit onze winkel. Witte Salie op werkdagen voor 17.00 uur besteld, wordt meestal de volgende dag bij je aangeboden.

Witte Salie verpakkingen en sets

Hieronder staan onze verschillende witte salie verpakkingen en reinigingssets. De afhandelings/verzendkosten zijn standaard € 5,95 binnen Nederland ongeacht aantal artikelen. De verpakkingen passen namelijk niet door de brievenbus. Heb je alleen ± 100 gram witte salie nodig? Dan kun je kiezen voor Witte Salie 100 gram Doosje, dit speciale doosje is een brievenbuspakketje, je betaald dan € 3,95 voor de verzending binnen Nederland.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,-- en voor Belgie & Duitsland € 75,--. Wij leveren alle bestellingen vanuit onze winkel in Bolsward, dus langskomen en afhalen kan ook.

onze winkel

7106623025765
Verzending: ma-za voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Bestel
!
7106624356387
Verzending: ma-za voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Bestel
!
!
7106624385561
Verzending: ma-za voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Bestel
!
7106624636816
Verzending: ma-za voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Bestel
!
!
Gebruik Witte Salie

Gebruik Witte Salie:

Gebruik een Abalone Schelp of vuurvaste schaal met daarin eventueel wat zand of een platte steen. Neem nu een takje, een paar losse blaadjes en steek deze aan. Wanneer de vlam aanwezig is blaas je deze uit. De witte salie gaat nu smeulen/roken. Wanneer je veel kleine stukjes of losse poeder hebt gebruik dan een houtskool tabletje voor de verbranding van de witte salie. Dit houtskooltje steekje aan en wanneer deze brand/grijs wordt kun je de poeder erop strooien waardoor deze gaat roken. 

Aura en zelfreiniging met Witte Salie:

Voor reiniging van een aura en zelfreiniging kan je de Abalone schelp  of vuurvaste schaal op de grond plaatsen. Denk erom dat de Abalone Schelp of vuurvast schaal heet kunnen worden en dus de ondergrond kunnen beschadigen! Je gaat dan wijdbeens boven de rokende witte salie staan. Witte salie rook niet inademen!

Let op dat kleding niet in aanraking komt met de brandende witte salie. Zorg ervoor dat de witte salie rook langs alle kanten het lichaam bereikt. Mocht je de aura van een ander reinigen breng dan de rook, eventueel met behulp van een veer, in de richting van het hart, hoofd, langs de armen naar beneden en vergeet ook de achterkant van het lichaam niet. Wanneer je voelt dat bepaalde delen van het lichaam meer aandacht nodig hebben doe je dat. Het kan zijn dat deze extra heling of balans nodig hebben, schenk deze delen dan ook extra rook.

Reiniging ruimte(n) met witte salie:

Voor de reiniging van een ruimte ga je eerst in de hoeken van de ruimte de rook van de witte salie van onderaf omhoog laten stijgen, eventueel met behulp van een veer. Daarna ga je door de ruimte heen verspreid je de witte salie rook eventueel met behulp van een veer in de ruimte. Wanneer je het gevoel hebt dat het voldoende is ga je naar een volgende ruimte of stop je en doof je de brandende witte salie. Eventueel gebruik je na het branden van de witte salie sweetgrass.

Waarschuwing. Let op bij het branden van Witte Salie en/of Smudgen!

Pas op voor vonken die kunnen vrijkomen! Bij het branden van Witte Salie en/of Smudgen van een persoon, object of een ruimte dien je er goed op te letten dat er geen vonken op de kleding, het object of in de ruimte komen of achter blijven.

  • Tijdens het branden van witte salie / smudgen dien je voor goede ventilatie te zorgen zodat de rook niet blijft hangen en steeds wordt ingeademd.
  • Indien je kooltjes gebruikt. De kooltjes worden zéér heet; laat smeulende wittes salie / smudging herbs nooit branden als er niemand bij is. Het is aan te bevelen de kooltjes op een laagje zand, een platte steen te leggen. De abalone schelp of vuurvaste schaal wordt dan minder heet en blijft schoon.
  • Adem de rook niet in!
  • Gebruik geen witte salie of salie-producten wanneer je zwanger bent!


Zuiverende rook

Met witte salie kan een leefomgeving energetisch gereinigd worden. Losse energie die is blijven "hangen" kan een slechte / vervelende invloed hebben op een leefomgeving. Door verbranding van witte salie kan de energie opgeschoond worden.  Lees meer verderop.

Meso-Amerikaanse Kruiden

Witte Salie komt oorspronkelijk uit Meso-Amerika, vooral voorkomend in de woestijnen van Noordwest Mexico en Californië. Hier werd het onder andere "qaashil" genoemd door de lokale Indianen. Naast de genoemde krachten als zuiverend kruid, werd er ook vaak geneeskrachtige kruidenthee van de wortels of bladen gebrouwen. Door de sterke reinigende kwaliteiten heeft het zich snel verspreid door het gebied.