Witte Salie Kopen

Witte Salie kopen, in groot en kleine verpakking. Topkwaliteit en snelle verzending. Witte Salie op werkdagen voor 16.00 uur besteld, wordt meestal de volgende dag bij u aangeboden.

De witte salie die wij hier verkopen is met respect voor de natuur geoogst in Californië USA.

De witte salie wordt bij voorkeur gebrand in Abalone schelp om de vier elementen compleet te maken. (Schelp=water, aansteken=vuur, rook=lucht en salie=aarde). Eerst de aura reinigen vervolgens de hoeken van het vertrek, daarna de hele ruimte. Om de resten van te branden, kunt u kooltjes gebruiken. Witte Salie of White Sage wordt ook wel Indianenwierook genoemd.

Waarschuwing: gebruik/brand geen witte salie tijdens een zwangerschap. 

Witte Salie 50 gram

Witte Salie kopen, zakje van ± 50 gram.
15019803
Verzending: 1 werkdag (voor 16.00 uur besteld)
Bestel

Witte Salie 250 gram

Verpakking van ± 250 gram witte salie.
150198032
Verzending: 1 werkdag (voor 16.00 uur besteld)
Bestel

Witte Salie 500 gram

Verpakking van ± 500 gram witte salie.
150198031
Verzending: 1 werkdag (voor 16.00 uur besteld)
Bestel

Gebruik Witte Salie:
Gebruik een Abalone Schelp of vuurvaste schaal met daarin eventueel wat zand of een platte steen. Neem nu een takje, een paar losse blaadjes en steek deze aan. Wanneer de vlam aanwezig is blaas je deze uit. De witte salie gaat nu smeulen/roken. Wanneer je veel kleine stukjes of losse poeder hebt gebruik je een houtskool tabletje. Deze steekje aan en wanneer deze brand/grijs wordt kun je de poeder erop strooien waardoor deze gaat roken. Voor reiniging van een aura en zelfreiniging kan je de Abalone schelp of vuurvaste schaal op de grond plaatsen. Denk erom dat de Abalone Schelp of vuurvast schaal heet kunnen worden en dus de ondergrond kunnen beschadigen!! Men gaat wijdbeens boven de rokende witte salie staan. Let op dat kleding niet in aanraking komt met de brandende witte salie. Zorg ervoor dat de witte salie rook langs alle kanten het lichaam bereikt. Mocht je de aura van een ander reinigen breng dan de rook, eventueel met behulp van een veer, in de richting van het hart, hoofd, langs de armen naar beneden en vergeet ook de achterkant van het lichaam niet. Wanneer je voelt dat bepaalde delen van het lichaam meer aandacht nodig hebben doe je dat. Het kan zijn dat deze extra heling of balans nodig hebben, schenk deze delen dan ook extra rook. Voor de reiniging van een ruimte ga je eerst in de hoeken van de ruimte de rook van de witte salie van onderaf omhoog laten stijgen, eventueel met behulp van een veer. Daarna ga je door de ruimte heen verspreid je de witte salie rook eventueel met behulp van een veer in de ruimte. Wanneer je het gevoel hebt dat het voldoende is ga je naar een volgende ruimte of stop je en doof je de brandende witte salie.

Waarschuwing:
Let op bij het branden van Witte Salie en/of Smudgen!

  • Pas op voor vonken die kunnen vrijkomen! Bij het branden van Witte Salie en/of Smudgen van een persoon, object of een ruimte dien je er goed op te letten dat er geen vonken op de kleding, het object of in de ruimte komen of achter blijven.
  • Tijdens het branden van witte salie / smudgen dien je voor goede ventilatie te zorgen zodat de rook niet blijft hangen en steeds wordt ingeademd.
  • Indien je kooltjes gebruikt. De kooltjes worden zéér heet; laat smeulende wittes salie / smudging herbs nooit branden als er niemand bij is. Het is aan te bevelen de kooltjes op een laagje zand, een platte steen te leggen. De abalone schelp of vuurvaste schaal wordt dan minder heet en blijft schoon.
  • Adem de rook niet in!
  • Gebruik geen witte salie of salie-producten wanneer je zwanger bent!